Deixalleria municipal

Deixalleria de FortiàMinideixalleria de Fortià

La recollida domèstica, tant de rebuig com de selectiva de paper i cartró, vidre i envasos, es realitza per mitjà d´àrees d´aportació a la via pública. Per altra banda, la gestió de la matèria orgànica es realitza mitjançant compostatge casolà des de l´any 2008 arran de la campanya promoguda des de l´Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l´Alt Empordà. Actualment amb les darreres campanyes (2016 – 2017) d’ampliació, hi ha un total de 50 compostaires al municipi amb compostador al seu patí, hort o jardí; i també hi han 20 habitatges inscrits a la campanya de recollida porta a porta de matèria orgànica amb compostatge comunitari. Trobareu tota la informació clicant aquí:

Des de gener de 2007 Fortià disposa d´una deixalleria que forma part de la Xarxa comarcal, per als seus habitants. Aquesta va estar mancomunada amb el municipi de Riumors fins el març de 2013.

A la deixalleria s´hi admeten residus especials, aparells elèctrics i electrònics, voluminosos, ferralla, runes d’obres menors i restes de poda.

Trobareu tots els residus admesos aquí:

AQUESTA INSTAL·LACIÓ NOMÉS ACCEPTA RESIDUS D´ORIGEN DOMÈSTIC.

CAL QUE LES EMPRESES S´ADRESSIN A LA DEIXALLERIA COMARCAL A PEDRET I MARZÀ O QUE ES POSIN EN CONTACTE AMB EL SEU AJUNTAMENT.

Ubicació deixalleria de Fortià:  Ctra. de Fortià a Riumors S/N   

                                                     GPS: (42,23516 / 3,04128)

Contacte: 972534069   ajuntament@fortia.cat

Horari: Tots els dimecres no festius  de 12h a 13 h.

             Per ús de la deixalleria fora de l’horari establert seguiu les instruccions del següent cartell:

 

AvisDeixalleriaWEB

 

RECORDEU:

Està prohibit abocar restes en qualsevol indret i fora dels contenidors. L’incompliment d’aquesta prohibició pot donar lloc a sancions.