SkatePark Infantil de Fortià

El Dissabte 25 d’agost de 2018 al matí al Parc Bosc de Fortià es va inaugurar el nou skatepark per a la mainada del poble. La instal·lació comptarà amb quatre elements per realitzar trucs i poder practicar amb l’skate, els patins i patinets (scooter).
Al llarg del matí es van realitzar exhibicions, tallers i curses de la mà dels més de 40 patinadors i skaters presents, d’edats diverses entre 3 i 15 anys.
Durant la inauguració és varen sortejar un munt d’obsequis (cascos, proteccions, punys, un scooter, pulseres i material per patinets), cedits per les tres empreses col·laboradores, Bicis Surià, EdiBikes i Esports Josep.
Amb aquesta nova instal·lació, el Parc Bosc consolida la seva oferta esportiva al costat de la pista de bàsquet, el nou camp de futbol set, preparat recentment, i el parc de salut, així com el parc infantil.
L’Auntament planteja la posibilitat (si hi ha prou usuaris interessats) de fer cursos d’aprenentatge i perfeccionament per tal de dinamitzar la instal·lació i donar a conèixer l’esport i la practica segura del mateix.
L’skatepark era una instal·lació llargament demanada per la mainada del poble, que majoritàriament fa servir el patinet. Aquesta acció se suma a l’adequació a l’escola el curs anterior, d’un espai tancat a l’exterior de l’escola destinat a aparcament de bicicletes i patinets.
Fortià és un poble molt planer i s’ha d’incentivar l’ús d’aquests aparells pels nostres desplaçaments quotidianis.
Esperem que aquest nou equipament tingui la bona acollida que ha tingut en la seva inauguració.

Agost 2018

WhatsApp Image 2018-08-25 at 11.52.27

 

Normes Generals d’ús de l’SKATEPARK de Fortià

 

1.- Només es podrà fer ús del SKATEPARK en l’horari establert de 9:00 a 22:00 h.
2.- Només està permès fer ús de l’SkatePark amb patins, patinets, monopatins i bicicletes BMX
3.- L’usuari exonera a l’Ajuntament de Fortià de qualsevol responsabilitat derivada dels possibles danys o lesions que la pròpia pràctica esportiva li puguin causar i accepta també el compliment de les presents normes.
4.- L’usuari mostrarà en tot moment una actitud i comportament de respecte envers les instal·lacions i la resta d’usuaris
5.- El no compliment de les presents normes pot significar l’expulsió immediata del recinte.
6.- Es prohibeix l’entrada al recinte amb ampolles o recipients de vidre. Igualment es prohibeix l’accés
al recinte amb menjar, pipes, etc… i el consum del mateix. Es prohibeix també el consum d’alcohol.
7.- Es prohibeix fumar en tot el recinte.
8.- Resta prohibit l’accés al recinte de qualsevol tipus d’animal, encara que es trobi lligat.
9.- Resta prohibit l’accés al recinte amb qualsevol tipus de vehicle motoritzat ( ciclomotors, motocicletes…) així com
qualsevol artefacte no autoritzat.
10.- En cas de condicions meteorològiques adverses, l’usuari és l’únic responsable de valorar la permanència i ús de les instal·lacions del recinte.
11.- L’edat mínima d’accés al recinte és de 8 anys. Els infants de menor edat hauran d’anar acompanyats del pare/mare/tutor legal o d’un adult que es faci càrrec de la seva supervisió i vigilància.
12.- Resta prohibida l’execució de qualsevol tipus de pintada, marca, enganxina o qualsevol tipus d’expressió gràfica o artística, en tot el recinte, sense l’autorització explícita de l’Ajuntament de la Fortià.
13.- Es obligatori l’ús de casc i es recomana en tot moment l’ús de proteccions adequades (genolleres, colzeres, etc…)
14.- En cas de mal estat o incidència amb els elements caldrà comunicar-ho a l’Ajuntament al 972534 069 o a ajuntament@fortia.cat
15.- Es prohibeix lliscar per les rampes com si foren tobogans o elements de joc.
16.- Tingueu cura de la instal·lació i del seu entorn.
normes skatepark jpg